Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Tres agents superen el curs de l'Escola de Policia de Catalunya


El passat dimecres 11 d’octubre a la tarda es va celebrar un acte a l’Ajuntament en el qual hi van participar els 3 agents de la Policia local de Sant Vicenç de Montalt, l’alcalde, Javier Sandoval, el regidor de Governació, Javier Granados, la regidora de Recursos Humans, Elisa de Mata, i el cap de la Policia Local, Josep Bellonch, que va servir per felicitar-los públicament per la seva graduació i en el qual se’ls va encoratjar a projectar una imatge de la Policia Local com a cos de seguretat proper i que té cura de les persones.

Agents policia


Tres agents de la Policia Local de Sant Vicenç de Montalt, dos homes i una dona, han aprovat i superat el curs de la 36a Promoció de l’Escola de Policia de Catalunya. El lliurament de diplomes es va realitzar el 16 de setembre en un acte a l'Escola de Mollet i va estar presidit pel president de la Generalitat, Pere Aragonès.

A hores d’ara, aquests nous agents se sumen al cos de la Policia local de Sant Vicenç de Montalt, que està integrat per 1 cap, 19 agents (2 adscrits a l`'area de Mobilitat, un tot l’any i un altre 6 mesos/any) i 2 auxiliars administratives.

Destacar que en els darrers anys el cos policial municipal s’ha feminitzat amb més personal femení (5 agents i 2 aux. admin.) i també s'està produint un relleu generacional.

El curs de l'Escola de Policia de Catalunya, que es va iniciar al gener, l’han realitzat 1.342 alumnes. 1.245 alumnes han superat el curs, és a dir el 92,7%. Han recollit el seu diploma 503 alumnes de les policies locals i 742 del cos de Mossos d'Esquadra.

El 34,3% de la promoció són dones (427): 139 dels cossos de policies locals i 288, del cos de Mossos d'Esquadra.

Els 503 alumnes de les policies locals procedeixen de 137 ajuntaments de Catalunya: 117 de la Guàrdia Urbana de Barcelona i 386 d’altres municipis.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 13.10.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^