Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Lliurats els premis del concurs de pessebres


Martín Gómez, Pere Ferrer i Andrea Astudillo han estat els guanyadors del certamen d'enguany. El jurat també ha decidit premiar amb un accèssit en la categoria Popular/Tradicional  a la 
Residència Vora Balís.

Premis concurs pessebres


El passat dimecres, 21 de febrer, l’alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Javier Sandoval, va lliurar els premis del concurs de pessebres que aquest Nadal ha tornat a organitzar la regidoria de Cultura, Festes i Tradicions amb la col·laboració dels Amics dels Pessebres.

A Sant Vicenç de Montalt tenim un talent, una creativitat i una imaginació inesgotable i els pessebres dels guanyadors i guanyadores d'enguany en són un perfecte exemple. En l’apartat popular/tradicional el premi ha estat per a Pere Ferrer. En la categoria infantil el guanyador ha estat Martí Gómez. El premi en la categoria artístic ha anat a parar a mans d'Andrea Astudillo. El jurat també ha decidit premiar amb un accèssit en l'apartat popular/tradicional  a la Residència Vora Balís.

L'enhorabona als guanyadors i a la guanyadora i gràcies a tots les persones que hi han participat i al jurat, integrat per Jordi Mont, Jaume Moragas, Joan Ros i Maria Marin, membres dels Amics dels Pessebres.


Premis concurs pessebres

Premis concurs pessebres

Premis concurs pessebres









OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 23.02.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^