X
Sessions participatives POUM
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Fins al 31 de maig es poden sol·licitar les subvencions esportives 2024
Presentació de sol·licituds: de l'1 al 31 de maig, ambdós inclosos


Enguany l’import destinat a subvencions esportives s’ha incrementat un 7% passant dels  27.700€ del 2023 als 29.639€ d'aquest 2024.


La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha fet públiques les subvencions per a activitats esportives federades desenvolupades per les entitats i associacions esportives del municipi durant aquest 2024.

En total es repartiran 29.639,01 euros entre les associacions i clubs del municipi que sol·licitin la subvenció i compleixin amb els requisits recollits a les bases. Aquesta xifra suposa un increment del 7% respecte a la de l'any passat.

Pel que fa als criteris d’atorgament, novament es tindran en compte aspectes com el número i tipus de fitxes i llicències federatives, atorgant més puntuació a les corresponents a esportistes menors de 16 anys, amb la qual cosa es pretén fomentar i potenciar l’esport base, o l’organització d’actes oberts a la participació ciutadana.

Les sol·licituds s’han de presentar telemàticament amb certificat digital de l'1 al 31 de maig de 2024, ambdós inclosos, a través del web municipal, emplenant una instància genèrica i adjuntant-hi el model específic de sol·licitud,l'annex1 i la documentació requerida.


Informació relativa a la convocatòria
ANUNCI CONVOCATÒRIA 2024 
BASES SUBVENCIONS ESPORTIVES  MODEL DE SOL·LICITUD ANNEX 1 - DOCUMENTACIÓ COMPLEMENTÀRIA   ANNEX 2 - MODEL JUSTIFICACIÓ  

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.04.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^