X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Tot a Punt per a la Festa de la Gent Gran!
Imatge inexistent - Imatge inexistentLa Diada de la Gent Gran s´ha anat consolidant any rere any i l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ja ho té tot a punt per a la festa, que se celebrarà el proper dimecres 13 de juliol.

La diada és un homenatge de Sant Vicenç a totes les persones grans de la població i, com ja és tradicional, no hi faltarà ni la missa solemne de les 12:30 del migdia seguida de la participació dels amics i amigues de l´Orfeó Parroquial, amb què es donarà el tret de sortida de la celebració , ni tampoc el dinar que tindrà lloc al Castell de l´Oliver.


Enguany l´equip de Benestar Social ha cregut oportú fer un acte solidari amb totes aquelles persones, especialment gent gran, de la nostra vila que tenen necessitats econòmiques i per aquest motiu, es cobrarà un preu simbòlic de 5€ per persona, que anirà destinat a un fons benèfic creat a tal efecte.

mansPer participar en aquesta jornada d´homenatge només cal fer una cosa: trucar al 93 791 05 11 (Ajuntament) abans del dilluns, 11 de juliol, i de manar per la Rosa Grimal que s´encarregarà de fer-vos la reserva.

Per a aquelles persones que tinguin problemes de mobilitat, enguany l´Ajuntament posarà a la disposició de la gent gran un microbús  que  anirà a buscar i tornar a casa seva a tots/es aquells/es santvicentins/es que ho necessitin. Per accedir a aquest Servei, només caldrà que ho comenteu quan feu la vostra reserva.

Estem convençuts que la vostra resposta, a aquesta inicitiva, serà favorable i comptem amb la vostra assistència per tornar a fer de la Diada tot un èxit de participació.

Us hi esperem!!! No hi falteu!!!

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.07.2005
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^