X
Sessions participatives POUM
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Vols assistir a la representació de l´espectacle “La Passió d´Esparreguera”?
Reserves: del dia 2 de febrer fins al 16 de febrer

La Passió d'EsparregueraL´Associació de Gent Gran Els Xurravins a programat per al proper 19 d´abril una sortida a Esparraguera per assistir a la representació de “La Passió”. Si esteu interessats/des a assistir-hi cal que us inscriviu abans del 16 de febrer a la Secretaria dels Xurravins, de dilluns a divendres d´11 a 12h. El preu de la sortida és de 40€ (socis Xurravins) i 45 € (no socis) i inclou anada i tornada amb autocar, entrada numerada de platea al teatre i dinar.

"La Passió" ha sabut mantenir al llarg dels anys la seva estructura original i es representa en 35 escenes dividides en dues parts: la primera part s´escenifica al matí i la segona a la tarda. Un espectacle en el qual hi participen prop d´un miler de persones que són el veritable motor que dóna continuïtat a aquesta herència cultural. Sense oblidar el públic fidel, més de 15.000 persones cada any que han convertit una història, amb final conegut, en l´argument teatral més representat de Catalunya.

"La Passió d´Esparreguera" és un espectacle amb una gran complexitat dramàtica i tècnica, que aconsegueix transmetre a l´espectador actual l´essència d´uns personatges amb dos mil anys d´història . La grandiositat del teatre, amb capacitat per a 1.800 espectadors), la gran quantitat d´actors en escena, els vertiginosos canvis escenogràfics, la perfecta unió del text i la música original, interpretada en directe per una orquestra i una coral...

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.02.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^