X
Sessions participatives POUM
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Llibres i roses per festejar la diada de Sant Jordi
Els actes s'allargaran fins dissabte, dia 25 d'abril
SenyeraLa celebració de la diada de Sant Jordi, la gran festa de la rosa i el llibre, tornarà a omplir Sant Vicenç de lletres, poesia, contes, roses i convocatòries ben participatives, que s´allargaran fins dissabte. Per anar obrint boca, dimarts, dia 21, l´Escola Municipal de Música L´Oriola, com cada any, vol celebrar la diada amb un concert, a càrrec del saxofonista i clarinetista, Pep Poblet, que es durà a terme a partir de les 6 de la tarda a l´auditori de l´escola.

Un llibre i una rosa El 23 d'abril els carrers de Sant Vicenç canviaran la seva fesomia habitual per omplir-se de paradetes amb llibres i roses. Les trobareu a la plaça del Poble, riera del Gorg (a tocar del Centre Cívic), Montaltpark, plaça de l´Església, a les portes de l´escola Sot del Camp, parada del bus de la N-II i al carrer Pica d´Estats. Les entitats, els centres educatius i el consistori també han organitzat actes per a la festivitat. Entre els més destacats hi ha la presentació del conte, editat per l´Ajuntament, “La cloïssa Lluïsa”, de Glòria Marín. Durant l'acte es lliuraran els premis dels III Jocs Florals de Sant Vicenç i es presentarà la Guia “El Maresme, una comarca que treballa”, feta per les biblioteques del Maresme. Serà dissabte, dia 25 d´abril, a les 18 h, al Centre Cívic El Gorg.

PROGRAMA D´ACTES
  • Dilluns, 20 d´abril, a les 7 de la tarda, al Centre Cívic El Gorg
    Conferència: “Preservació i trencaments: folklore i costums populars a la Catalunya de la postguerra”, a càrrec de l´historiador, Miquel Ruiz Carrillo, i l´especialista en Cultura Popular, Amadeu Carbó.
    Organitza: Colla de Geganters de Sant Vicenç de Montalt

  • Dimarts, 21 d´abril, a les 6 de la tarda, a l´auditori de l´Escola Municipal de Música
    Concert de Sant Jordi, a càrrec de Pep Poblet.
    En acabat, xerrada sobre els fenòmens musicals de masses.
    Organitza: Escola Municipal de Música L'Oriola i Regidoria d'Educació

  • Dimecres, 22 d´abril, a  2/4 de 6 de la tarda, a la Biblioteca Municipal La Muntala
    L´Hora del Conte: conte de Sant Jordi
    Organitza: Biblioteca Municipal La Muntala i Regidoria d'Educació

  • Dijous, 23 d´abril, matí i tarda
    • Parades de llibres i roses a diversos indrets de la vila
    • Activitats lúdico-festives als centre educatius de Sant Vicenç. Les escoles també sortiran al carrer a visitar la parada de llibres i roses de la plaça del Poble i algunes d'elles, com el CEIP Sot del Camp i l'Institut de Sant Vicenç, muntaran les seves pròpies parades de venda de roses; en el primer cas, a les portes de l'escola, i en el segon, a la plaça de la Vila i a la parada del bus de la N II.
    • L'alcalde visitarà els centres educatius de la vila per distribuir entre els escolars el conte, editat per l'Ajuntament "La cloïssa Lluïsa", en els cas dels CEIPS Sant Jordi i Sot del Camp, i un lot de llibres per les aules, en el cas de l'Escola Bressol Municipal Els Garrofers i de l'Institut de Sant Vicenç.
    Organitzen: Regidoria de Comunicació, entitats i centres educatius de la vila

  • Dissabte, 25 d'abril, a les 6 de la tarda al Centre Cívic El Gorg
    Festa de les lletres:
    • Presentació del conte, editat per l´Ajuntament, “La cloïssa Lluïsa”, a càrrec dels alumnes de 5è de l´escola Sot del Camp.
    • Presentació de la Guia “El Maresme una comarca que treballa”, feta per les biblioteques del Maresme, a càrrec del Sr. Evarist March.
    • Lliurament de premis dels III Jocs Florals de Sant Vicenç, a càrrec de l'alcalde de Sant Vicenç, Miquel Àngel Martínez i Camarasa; la regidora d'Educació, M. Lluïsa Grimal; el regidor de Cultura, Amadeu Clofent; el jurat del Jocs Florals, format pels senyors, Pius Morera i Jordi Brunet i les senyores, Mayte Rius, Núria Cot i Anna Cornudella; i l'escriptora Glòria Marín.
    • En acabat, se servirà un refrigeri i l'autora del conte de Sant Jordi 2009, Glòria Marín, signarà exemplars del llibre entre els assistents.
    Organitzen: Regidories de Comunicació i Educació i Biblioteca Municipal La Muntala

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 20.04.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^