X
Sessions participatives POUM
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Guanyadors dels III Jocs Florals de Sant Vicenç

Lliurament premis III Jocs Florals 2009El Centre Cívic El Gorg va ser dissabte escenari de l'acte de lliurament de premis dels III Jocs Florals de Sant Vicenç de Montalt en les categories infantil, juvenil i adults. Adolfina Fernández va ser la guanyadora del primer premi de la modalitat de poesia per al grup F (de 26 anys en endavant) pel seu treball Primavera, mentre que el primer premi en la modalitat de prosa es va declarar desert.

Com en les anteriors edicions, la majoria dels participants han estat alumnes de les escoles Sant Jordi i Sot del Camp. Enguany, cal destacar la incorporació dels alumnes de l´Institut de Sant Vicenç al concurs literari.  Ara, els guanyadors de la fase local passaran a la fase final de la Mostra Comarcal.

AQUÍ  trobareu l'àlbum de fotos de l'acte

A banda d'Adolfina Fernández, els guanyadors dels III Jocs Florals de Sant Vicenç de Montalt van ser:

El grup E (de 19 a 25 anys)  va premiar amb el segon premi en la modalitat de poesia el treball d´Aïda Quesada, Una alegra primavera, mentre que el primer premi, tant en poesia com en prosa, es van declarar deserts.

Pel que fa el grup D (de 15 a 18), el guanyador del primer premi en prosa va ser el treball Somni d´estiu,  de Núria Albesa mentre que el segon premi es va donar a Maria Portell per Mai no hauria imaginat que fos tan fàcil...

Els premiats en la modalitat de prosa del grup C ( de 12 a 14 anys) van ser en primer lloc Gianfranco Bruni pel treball La veritat torna del passat i en segon lloc Sara Ramos per Embolics d´adolescència

El grup B (de 9 a 11 anys) va premiar  amb el primer premi en la modalitat de prosa el treball El remolí màgic de Guillem Santamaria, mentre que el segon premi va anar a parar a mans d´Àngel Bru per l´obra La fustera. El jurat també va atorgar un accèssit a Albert Luque pel seu treball La casa ideal. En quant a la modalitat de poesia, la guanyadora del primer premi va ser Ainoha Mosquera amb El dofí mentre que el segon premi es va donar a Alexandra Alvira per Estrelles en el cel.

Finalment, dissabte també es van lliurar els premis del grup A (de 6 a 8 anys). El premiat en primer lloc en la modalitat de prosa va ser Joel Lluch pel treball L´inventor. Els premiats en poesia d'aquesta modalitat van ser en primer lloc Bruna Cornudella per Les quatre donzelles i en segon lloc la poesia de Berta Vaquero Gira-Sol. El jurat va premiar amb un accèssit el treball d´Aina Boix, La Dolly.

El jurat el van formar Jordi Brunet, Pius Morera, Anna Cornudella, Maite Rius i Núria Cot, actuant com a secretària Antònia Caño, directora de la Biblioteca Municipal La Muntala.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 27.04.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^