Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El Consell Comarcal Prestarà el Servei de Suport a la Gestió de les Activitats Extraescolars als Centres Docents Públics de Sant Vicenç
Futbol sala
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i el Consell Comarcal signaran un conveni de col•laboració per reforçar  el paper dinamitzador, facilitador i de coordinació territorial de les activitats i serveis extraescolars.

El punt de partida del conveni és la necessitat de garantir el suport  infraestructural, vetllar per la qualitat i assegurar que la població amb més dificultats pugui accedir a aquests serveis complementaris en l´educació.


Segons dades subscrites en el Pacte Nacional per l´educació de Catalunya, el 81% de les Associacions de  mares i pares d´alumnes dels centres docents (AMPA) organitzen activitats fora de l´horari lectiu i, cada cop més, les famílies i la comunitat educativa demanden que les activitats i els serveis extraescolars siguin més especialitzats , i per això requereixen més coneixements i preparació específica. És necessari que aquestes activitats i serveis es realitzin de manera professionalitzada, amb la màxima competència i qualitat.

Amb aquest conveni es pretén contribuir a regularitzar aquest temps educatiu proporcionant, a partir dels curs escolar 2005-2006, el “Servei de Suport a la gestió de les activitats extraescolars” amb la intenció de millorar la qualitat i la seguretat de les activitats adreçades als menors fora de les hores lectives.

Imatge inexistent - Imatge inexistentEl Consell Comarcal del Maresme posarà a disposició de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, des de l´inici del curs escolar 2005-06:

  • Suport tècnic
  • Certificació del nivell òptim de qualitat per a l´educació d´activitats extraescolars
  • Seguiment del nivell òptim de qualitat de les activitats extraescolars
  • Accés al Cercador d´entitats i activitats extraescolars de la comarca
  • Accés a la Borsa de monitors i personal disponible
  • Accés al Catàleg d´especialistes en temes d´educació
  • Coordinació amb l´Ajuntament d´iniciatives i projectes educatius
  • Formació en habilitats pedagògiques per a talleristes i monitors d´activitats extraescolars
L'Ajuntament, per la seva part, finançarà  el servei amb una aportació de 300€ per a cada centre docent públic del municipi en què es presti el servei durant el curs escolar.

Publicat el 19.07.2005
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^