Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ja s'han iniciat les obres d'implantació de la Gespa al Camp de Futbol
El 22 d'agost van començar les obres de millora  del camp de futbol municipal, amb la implantació de gespa artificial al terreny de joc, la pavimentació del perímetre del camp, millora dels vestuaris i construcció d'un dipòsit soterrat de 10.000 litres.

El termini d'execució de les obres, adjudicades a l'empresa Mondo Ibérica, S.A., és de 45 dies i, a més  de les millores abans esmentades, l'empresa adjudicatària s'ha compromés a subministrar 2 jocs de porteries futbol-7, banquetes pels vestuaris i pels jugadors suplents  i a enrajolar les parets dels vestuaris.


El pressupost d'adjudicació és de 387.363,93 euros i s'han tramitat sol·licituds de subvenció i ajuts a la Generalitat i la Diputació per afrontar aquest projecte que  permetrà dotar d'una gespa de gran qualitat al camp de futbol a l'hora que es millora l'entorn del camp i l'equipament i mobiliari esportiu.

Mondo Ibèrico, S.A., en la seva proposta, va ofertar un manteniment de 10 anys per la gespa artificial que té una garanrtia de  7 anys.

Publicat el 03.08.2005
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^