X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament i l'Obra Social "la Caixa" signen un conveni per promoure activitats culturals i formatives entre la gent gran

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, l'Obra Social "la Caixa" i l´Associació de Gent Gran Els Xurravins van signar el passat 6 d´abril un conveni per impulsar el Pla d´Activitats Culturals i Formatives del Casal d´Avis, amb l´objectiu de fomentar el creixement personal i de facilitar l´acostament de la gent gran de la vila a les noves tecnologies de la informació i la comunicació.

Signatura conveni amb Fundació la Caixa
L´alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, va presidir el passat 6 d´abril l´acte de signatura d´un conveni de col·laboració entre l´Ajuntament i l´Obra Social “la Caixa” per tal que l´Associació de Gent Gran Els Xurravins rebi el suport econòmic i social que aquesta fundació ofereix als casals d´avis. El conveni, que renova l´acord de data 31 de desembre de 2003, ha estat signat per l´alcalde de Sant Vicenç, la sotsdirectora de l´Àrea Social de la Fundació “La Caixa”, Montserrat Caminal, el director de l'Àrea de Negoci Maresme Nord de "la Caixa", Josep Llorens i Evarist March, president de l´Associació de Gent Gran Els Xurravins.


Signatura conveni amb Fundació la CaixaEl conveni, que estarà vigent fins l´any 2010, preveu que anualment l´associació santvicentina rebi 5.000 euros per promoure activitats culturals i formatives, organitzades per aquest col·lectiu. Activitats que es duran a terme prioritàriament al Casal de la Gent Gran i que aniran adreçades a tots els seus associats i associades i, en la mesura que sigui possible, a totes les persones grans de Sant Vicenç de Montalt. La subvenció total d´aquest conveni arribarà, per tant, als 10.000 euros. Així mateix, la Fundació s´ha compromès a renovar l´equipament informàtic (1 ordinador i 1 impressora) de la Junta Directiva dels Xurravins.

Després de segellar l´acord, l´alcalde ha volgut mostrar la seva satisfacció “per la signatura d´un conveni que serà molt beneficiós per a la vila, especialment pel col·lectiu de persones grans que, després de la jubilació i gràcies a l´experiència que té la Fundació amb els casals d´avis, tindrà l´oportunitat de seguir formant-se, també amb l´ús de les noves tecnologies”. L´alcalde va aprofitar l´acte per agrair el suport de “la Caixa” i de la seva Fundació .

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 12.05.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^