X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El Tour de França arriba a Sant Vicenç de Montalt, el dijous 9 de juliol
Es produiran afectacions de trànsit entre les 11.30 i les 16.00h

El proper dijous, dia 9 de juliol, amb motiu del pas del Tour de França per Sant Vicenç, la Colla de Geganters de la vila plantarà els nostres gegants, Bòbul, Margaridassa i Toni Sors, a l´espera de la caravana d´una de les  proves esportives amb més ressò a nivell internacional. La cita és a partir de la 1 del migdia, a l´Avinguda de Montaltnou cantonada amb el carrer del Terral.

Logo Tour FranceEl dijous 9 de juliol tindrà lloc el pas de la sisena etapa de la 96a edició del Tour de França per Sant Vicenç de Montalt. La N-II, la carretera de Sant Vicenç, l´avinguda Montaltnou i la carretera de Cornellà a Fogars de Tordera seran l'escenari per on passarà  la cursa.  Tot i que és previst que la caravana publicitària del Tour arribi a Sant Vicenç al voltant de les 13.30h i que els corredors travessin la vila entre les 15.00 i les 15.30h, les principals vies afectades quedaran tallades al trànsit  des de les 11.30h fins les 16.00h (aproximadament). Per tant, en aquesta forquilla horària no podran circular vehicles aliens a la cursa en tot el recorregut.

Davant d'un esdeveniment de la magnitud del pas d'una etapa del Tour de França que transcorrerà per les vies de la vila, cal adoptar mesures de circulació que afecten el normal desenvolupament de l'activitat ciutadana. De ben segur que la col·laboració dels nostres conciutadans i organitzacions garantirà l'èxit d'aquest acte esportiu, el qual revertirà en benefici de la nostra població.

L'etapa que passa per Sant Vicenç és la sisena. Comença a la ciutat de Girona i acaba a Barcelona. Es fa els dies 9 i 10 de juliol i té una extensió de 175 quilòmetres. Des de Girona, els corredors i tota la comitiva, baixaran fins a Sant Feliu de Guíxols.  Llavors vorejaran tota la costa fins a Caldes d'Estrac, endinsant-se a través de Sant Vicenç de Montalt cap a Collsacreu i Vallgorgina. Passaran pel Vallès i baixaran de nou a la costa fins a Badalona. L'etapa acabarà a la ciutat de Barcelona, des d'on sortiran el dia 10 direcció a Andorra.

En total hi participen 19 equips amb un nombre de corredors que supera els 200. Però la comitiva que els acompanya està formada per 4.500 persones i més de 2.000 vehicles. El 96è Tour comença el dissabte 4 de juliol a Mònaco. La prova inicial es una contrarellotge de 15 quilòmetres que transcorre per les corbes del circuit de Fórmula 1 d'aquesta ciutat. En total hi haurà 21 etapes i 3.500 quilòmetres de recorregut. El Tour acaba el dia 26 de juliol als Camps Elisis de París.

RECOMANACIONS ALS VEÏNS AFECTATS

Els vehicles s´hauran de retirar el dia abans, ja que el dijous, 9 de juliol, no pot quedat cap vehicle estacionat en les zones afectades.

Tot seguit, us relacionem amb detall totes les afectacions:

CARRERS TALLATS A LA CIRCULACIÓ

Aquestes vies quedaran tallades a la circulació entre les 11.30 i les 16.00h

N-II
Carretera de Sant Vicenç
Av. Montaltnou
Carretera de Cornellà a Fogars de Tordera

ACCESSOS A LES VIES PRINCIPALS DE PAS DEL TOUR AFECTATS

Els accessos d´entrada i sortida des dels carrers que tot seguit es relacionen a les vies principals per on transcorrerà el Tour quedaran tallats entre les  11.30 i les 16.00h.

Accessos Autopista
Carrer  Coma de Bo
Riera del Gorg
Carrer Mossèn Pere Font
Carrer Mestral
Carrer Salvador Espriu
Carrer Tramuntana
Carrer Garbí
Carrer Xaloc
Carrer Joan Maragall
Avinguda Toni Sors
Carrer Ginesta
Carrer Joan Miró
Carrer Puniol
Passatge de les Mimoses
Carrer Camí Antic del Cementiri
Carrer Tarragona
Carrer Lleida
Carrer Grèvol
Carrer Migjorn
Carrer Ponent
Carrer Sol Naixent
Carrer Vista Nova
Camí de Can Solà
La Plana

CARRERS TALLATS COINCIDINT AMB EL PAS DE TOUR

Aquestes vies només quedaran tallades durant el pas de la carrera

Carrer Terral
Carrer Romaní

En aquest linktrobareu un planell amb els carrers afectats i les possibles rutes a seguir (per saber les rutes heu d´entrar dins de les senyals de prohibit. Per obtenir una millor visibilitat l´haureu d´augmentar al màxim)

AFECTACIONS DEL BUS URBÀ

  • PARADES ANUL·LADES DURANT TOT EL DIA

    Avinguda Montaltnou
    Rotonda de la Carretera de Sant Vicenç
    Riera de Caldes d´Estrac
    Museu Picasso (Caldes d´Estrac)

  • PARADES ANUL·LADES COINCIDINT AMB EL PAS EL TOUR

    Carrer Terral
    Carrer Mn. Jacint Verdaguer

  • PARADES TRASLLADADES DURANT TOT EL DIA
    La parada de l´Estació de Renfe de Caldes d´Estrac es realitzarà a l´alçada de l´Hotel Colon

    En aquest link(2) trobareu un planell amb les afectacions del bus: parades i trajecte.


CONTENIDOR DE RECOLLIDA SELECTIVA FORA DE SERVEI

Els contenidors que s´indiquen en aquet planell quedaran fora de servei el dia 9 de juliol (es retiraran i s´ubicaran en zones properes).

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 03.07.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^