X
Crida voluntaris Festa Halloweeen
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç, Caldes i Llavaneres units de nou per reclamar el soterrament de la via del tren

Els ajuntaments de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i sant Andreu de Llavaneres s´han unit per reclamar conjuntament que el Pla Territorial Metropolità de Barcelona, que s´ha aprovat inicialment i està en fase d´exposició pública, contempli el soterrament de la línia ferroviària de Les 3 viles, que actualment és una barrera que trinxa el front litoral de la comarca,  tal com es proposa per a la resta de municipis del Maresme.

Alcaldes de Les 3 Viles
Les 3 viles han presentat conjuntament al·legacions al Pla Territorial perquè consideren que reben un tracte “injust i discriminatori” que perjudicarà els ciutadans de les tres poblacions. Els tres alcaldes argumenten que  Sant Vicenç, Caldes i llavaneres són els únics municipis de tota la comarca del Maresme on ni es fan millores de la xarxa ni es canvia el traçat, i adverteixen que portaran la seva reclamació fins el final. De moment, a més de mostrar formalment el rebuig al Pla Territorial, s´ha sol·licitat una entrevista amb el conseller de  Política Territorial i Obres Públiques (PTOP) de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Nadal.

En el moment de l´aprovació de l´avanç del Pla, l´Ajuntament de Llavaneres ja va mostrar el seu rebuig davant d´aquest fet al Departament de PTOP. Les reclamacions de Llavaneres, en què es demanava el soterrament de la via del tren al llarg del terme municipal, però, no han estat tingudes en compte. És per això que ara i atès que la problemàtica afecta per igual als tres municipis, els consistoris de Sant Vicenç, Caldes i Llavaneres volen mostrar el rebuig total al tracte que aquest document fa a Les 3 viles.

Les al·legacions, que es van presentar dijous 23 de juliol, tenen el suport de tots els grups municipals de l´Ajuntament de Llavaneres –CiU, PP, ERC, SOS Llavaneres i Gent de Llavaneres-, excepte del PSC. Per part de Sant Vicenç, el document ha estat subscrit per CiU i per Amics per Sant Vicenç, i en el cas de Caldes, per CiU.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.07.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^