X
Sessions participatives POUM
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Salutació del regidor de Cultura

Amadeu ClofentQuan parlem de festa, i encara més si parlem de la Festa Major, és motiu per aplegar-nos i passar bones estones deixant els problemes aparcats per unes hores. La Regidoria de Cultura, conjuntament amb el Consell Sectorial de Cultura i algunes entitats del nostre poble us presentem un programa carregat d´actes, amb la pretensió que tots, dels més grans fins als més menuts, hi pugueu trobar activitats del vostre grat.

Hi ha dos fets importants com a novetat d´aquest any. El primer és haver concentrat la durada de la Festa Major en quatre dies, amb la intenció que  visquem al màxim l´alegria i la gatzara de la festa de les festes. L´altre és el canvi de dia de dos dels esdeveniments més concorreguts: la Cantada d´Havaneres i el Castell de Focs, que s´han traslladat tots dos al dia 15, diada de la Mare de Déu d´agost i dia central de la celebració.

El 2n Concurs de Fotografia, que tan bona acollida va tenir l´any passat, servirà per escollir les imatges “dels nostres carrers” que ens acompanyaran tot l´any amb el calendari del 2010.

Un altre fet remarcable és la celebració dels 10 anys del Correfoc, que junt amb el Bany de Nit, posaran punt i final a una festa on el foc, l´aigua, les tradicions, la música i les bones estones compartides amb els amics i veïns a l´entorn d´una taula, han de servir per deixar-nos un agradable record d´una festa que ens agradaria que us la féssiu vostra.

Que tinguem tots una bona Festa Major i un bon estiu.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 12.08.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^