X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Festa Major d´Estiu 2005, ja és aquí!
La festa major d´estiu 2005 tornarà a omplir aquests dies de tradició i animació els carrers i places de Sant Vicenç de Montalt.
Aquest any, la festa arriba plena d´activitats per a grans i petits. Al programa d´actes, hi trobareu les propostes que es preparen des de l´Ajuntament amb la col•laboració de la Comissió de Festes i les entitats cíviques i culturals de la vila perquè aquesta festa és i ha de ser, sobretot, un punt de trobada i de participació, una festa on tothom té cabuda i que combina tradició i innovació.

 Els actes centrals de la festa es viuran del  13 al 15 d´agost -el dia de la Mare de Déu de l´Assumpció  se celebra el 15 d´agost-, però des del 24 de juliol  ja hi ha propostes interessants d'aquesta festa major d´estiu.

Les activitats tornen a partir del dia 11 d´agost, amb una nova sessió de Cinema a la Fresca, a la Plaça del Poble. Ja el dissabte 13 d´agost, a les 10 de la nit, serà l'hora de les havaneres a la platja i de la tradicional tronada. El programa de festes aposta també pels balls populars. Com sempre, hi haurà oferta doble: Els conjunts Stels i Surcos, per a les nits del 14 i 20 d´agost, seran al Parc del germans Gabrielistes i a la Riera de Torrentbó.


Altres cites tradicionals de la festa major d´estiu són l´Ofici en honor a la Mare de Déu de l´Assumpció, la Repicada de Campanes, la Ballada de Sardanes, el Vermut Popular, el Correfoc i la Sindriada Popular, el 15 d´agost, que són un dels moments de més afluència de públic, juntament amb la Cantada d´Havaneres.

A més, hi ha  més sessions de Cinema a la Fresca, espectacles infantils, xocolatada, entre altres propostes.

Aquí trobareu el Programa d´Actes de la Festa Major d´Estiu 2005


OAC DE L'AJUNTAMENT
Informació relacionada
Publicat el 28.07.2005
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^