8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Pep Vega es mostra satisfet de la seva participació als Campionats del Món de BTT

Pep VegaEl corredor santvicentí de BTT, Pep Vega, després de la seva participació, el passat 30 d´agost als Campionats del Món celebrats a l´estació francesa dels Alps anomenada Pra Loup, a l´Alta Provença, es mostra satisfet de la 67a posició assolida en un circuit  molt dur i tècnic, que requeria una gran habilitat i una exigència física, extrema.

La prova, que va comptar amb la participació de 105 corredors d´entre 30 i 34 anys,  va consistir en donar 5 voltes a un circuit de 7,4Km,  que transcorria pràcticament en la seva totalitat per corriols. Cada volta tenia un desnivell acumulat de 350 metres, amb una pendent màxima de pujada del 24% i una pendent màxima de baixada del 29%. La sortida de la carrera estava situada a 1.637 metres, i el circut tenia una cota mínima de 1.483m i una màxima de 1.679m.

Pep VegaLa cursa va arrencar amb un fort ritme i el tres favorits, dos italians i un francès, entre ells el campió de França i el campió d´Itàlia, es van destacar des de l´inici. Pep Vega va fer una cursa molt regular, exceptuant la darrera volta on el cansament es va fer notar, tot i així la seva classificació durant tota la prova va oscil·lar entre la posició 73a i la 66a. Finalment, després de 2 hores i 52 minuts de cursa, va finalitzar la competició en una meritòria 67a posició.

Pep Vega, un cop acabada la competició, ha volgut destacar “que la prova d´aquest campionat és la cursa més dura i tècnica que havia realitzat mai, tant pel nivell del circuit com pel nivell dels participants”. Tanmateix, també ha manifestat “Sentir-se  molt orgullós d´haver pogut completar aquesta cursa i haver portat el nom de Sant Vicenç de Montalt a un esdeveniment d´aquestes característiques. Ja per acabar, Vega ha destacat ”el suport rebut del meu club, el Luchon Louron Cyclisme, així com el de la meva dona i el meu fill, ja que els seus ànims em van ajudar a resistir fins l´arribada.”