X
Sessions participatives POUM
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Programació formativa de tardor per a la gent gran de Sant Vicenç

ÀviesDeixar les coses sempre en el mateix lloc. Associar una paraula amb una lletra. Aquests són alguns dels exercicis que es posen en pràctica al taller de manteniment de la memòria per a la gent gran, que l´Associació de Gent Gran Els Xurravins, en col·laboració amb Fundació La Caixa i l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, ha posat en marxa aquest mes de setembre. El taller serveix per fer diferents activitats que estimulen la memòria i també per oferir pautes per combatre els oblits que es poden experimentar en el dia a dia.

Aquesta activitat està adreçada a persones majors de 60 anys, té una durada de 20 sessions i es du a terme al Centre Cívic El Gorg els dimarts i dijous de 10 a 11.30h. El taller està concebut com un espai de diàleg i intercanvi entre els participants, on comparteixen diferents exercicis d´atenció, activació i estimulació de la memòria. L´objectiu és que aquesta activitat serveixi per aprendre a cuidar-se tan física, com psíquica, com emocionalment amb la idea de millorar la qualitat de vida.

Però, aquesta tardor, l´oferta formativa dissenyada per a la gent gran de Sant Vicenç va més enllà i engloba propostes tan interessants com el taller de plantes medicinals que s´imparteix els dilluns de 18 a 19,30h, el de risoteràpia que es realitza els divendres, també de 18 a 19.30h, o el de balls de saló que té lloc els divendres de 20 a 21.30h. Aquests tres tallers tenen una durada de 10 sessions, cadascun, i les classes es duen a terme al Centre Cívic El Gorg.

Tota la programació formativa de tardor, adreçada al col·lectiu de gent gran de la vila, és de caràcter gratuït, gràcies al conveni de col·laboració signat el passat mes d´abril entre l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i l´Obra Social “la Caixa” per tal que l´Associació de Gent Gran Els Xurravins promogui activitats formatives i culturals.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 14.09.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^