X
Festa Gent Gran 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Consells a la població sobre riscos en cas de nevades, glaçades i onades de fred
Consells nevadesTot i que al Maresme no s´acostumen a produir nevades, si això passés, seríem una de les zones menys preparades per afrontar-ho, precisament a causa d'aquesta llunyania amb la situació adversa.

Per aquest motiu, des de la Generalitat s'ha sol·licitat als ajuntaments que facin difusió dels consells de seguretat en cas de nevades al territori. L'Ajuntament és l'ens responsable de la protecció civil al seu terme municipal i, per aquest motiu, és important que coneguem les indicacions a seguir en situacions climatològiques adverses, com són les nevades, les glaçades i les onades de fred.

Els consells són vàlids per al nostre territori però també per tots aquells santvicentins i santvicentines que facin sortides a zones on nevi. Destaquem instruccions tant senzilles com tenir a punt, a casa, llanternes amb piles, farmacioles o aliments rics en calories. També revisar el cotxe, portar-hi cadenes, llanterna i una manta. Tenir a mà els telèfons i els contactes amb els organismes i institucions responsables de les emergències al territori i en cas d'emergència, trucar sempre al 112.  La campanya informativa del pla NEUCAT ha començat a finals de novembre i s'allargarà fins al març de 2010.

Els consells varien si s'és a casa, a l'exterior, al cotxe o circulant. De fet, hi ha una informació específica per als conductors.

Trobareu tota la informació necessària al web de la Generalitat. I us recordem també, el telèfon de la Policia Local de Sant Vicenç de Montalt, el 93 791 04 09, per qualsevol dubte o consulta que tingueu sobre temes de seguretat ciutadana.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 18.12.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^