Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Del marró al verd: La transformació del Camp de Futbol Municipal

Durant tot el mes de setembre els treballadors de l´empresa Mondo Ibèrica, S.A. han estat treballant en les obres de millora del camp de futbol municipal, amb la implantació de gespa artificial al terreny de joc i la pavimentació del perímetre del camp. Les obres, que  permetran dotar d'una gespa de gran qualitat al camp de futbol han finalitzat aquest dilluns 24 d'octubre, i els equips del FC Santvicentí ja poden reemprendre els seus entrenaments que van haver de traslladar a una altra ubicació degut a les obres.

Amb aquesta gran obra de transformació, el Camp de Futbol Municipal de Sant Vicenç comptarà amb un terreny de joc de gespa artificial de característiques tècniques d'última generació i d'unes millores que faran d'ell, un camp de futbol molt més funcional i modern. La Regidoria d´Esports amb aquesta actuació  vol reforçar i potenciar el desenvolupament de l'esport, donant suport a les diferents entitats esportives del municipi en la tasca de promoció que realitzen, avaluant les seves necessitats i dotant-los de recursos perquè puguin assolir els seus objectius en benefici de l'esport i de la comunitat.


El pressupost de l´obra és de 387.363,93 euros i l'empresa adjudicatària, en la seva proposta, va ofertar un manteniment de 10 anys per la gespa artificial que té una garantia de  7 anys i  també es va comprometre a subministrar 2 jocs de porteries futbol-7, banquetes pels vestuaris i pels jugadors suplents  i a enrajolar les parets dels vestuaris.

El projecte d´implantació de la gespa ha estat subvencionat per la Diputació de Barcelona, dins el Protocol General de la Xarxa Barcelona Municipis de Qualitat 2004-2007, i també s´han demanat subvencions a la Generalitat de Catalunya i a la Federació de Futbol en haver-se posat en marxa un pla específic , anomenat pla verd, basat en un pacte amb els propietaris de les instal•lacions, majoritàriament municipis, i la resta d´administracions per crear un fons que permeti afrontar  la implantació de gespa artificial als camps de futbol de Catalunya.

Publicat el 24.10.2005
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^