Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Adjudicades a Ramón Mª Esquerra les obres d'Ampliació del CEIP Sant Jordi
GISA,Gestió d'Infraestructures S.A., Empresa Pública de la Generalitat de Catalunya, va adjudicar el passat 27 d´octubre a Ramón Mª Esquerra i Jofra l´Assistència Tècnica per a la redacció del projecte bàsic i d'execució, l'estudi de seguretat i salut, el projecte d'activitats per a llicència ambiental, l'estudi geotècnic, l'estudi de patologies i el projecte d'enderroc i posterior direcció d'obra d'Ampliació del CEIP Sant Jordi.


La convocatòria del concurs-obert va sortir publicada el 17 de juny al DOGC i els ofertants tenien fins el 4 de juliol per a presentar les seves propostes. Un total de 46 empreses van presentar-se a la licitació i 45 d´elles van ser admeses en l´obertura de pliques que es va celebrar el 21 de juliol.

El pressupost de la proposta ofertada per Ramón Mª Esquerra i Jofra ascendeix a 151.461,00 €  i el termini d´execució per a l'Assistència tècnica, per a la redacció dels Projectes i dels Estudis serà de 6,5 mesos, ajustant-se el termini per a l'execució de la direcció d'obra a la durada real de les obres. 

Publicat el 03.11.2005
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^