X
Sessions participatives POUM
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç enfila la recta final de la Festa Major

Fira medievalAquest proper cap de setmana festiu presenta diversos punts d'interès, on agafaran protagonisme les cites de caire familiar, amb un seguit d´activitats i propostes que serviran perquè petits, joves, grans i més grans puguin trobar el seu lloc en una festa que s'està mostrant més oberta i participativa que mai.

Així doncs, us recordem que dissabte 28 i diumenge 29 teniu una cita ineludible amb el Mercat Medieval, que s´instal·larà a la plaça de l´Església, en horari de matí i tarda. Durant dos dies podreu reviure oficis antics, gaudir amb els espectacles de carrer, els jocs de malabars, trobadors i joglars, la música, les parades d´aliments i artesania... Un retorn al passat d´allò més autèntic, que posarà a prova els vostres sentits: olors, colors, sons, llum, foc, sabors,etc. Els més menuts també tenen la diversió assegurada amb la caravana de rucs que els passejarà pel recinte, o bé jugant a la ludoteca "Escola de cavallers".

MontaltbikeEls amants de l'esport tenen dues cites destacades. D´una banda, la ja tradicional Montaltbike que diumenge 29 de gener arriba a la seva 11a edició de la mà del Club Ciclista Xurribikers, i d'una altra banda, la celebració de la semifinal i final del 6è Campionat de caramboles, que es portarà a terme dissabte 28 de gener, a partir de les 11 del matí a la seu dels organitzadors, l´Associació de Gent Gran Els Xurravins.

Però, aquest cap de setmana el teatre també agafarà protagonisme amb la tornada als escenaris de l´Agrupació Teatral Emled, que representarà l´obra “No et vesteixis per sopar”. En aquest cas, la cita és diumenge 29 de gener a partir de les 6 de la tarda al Centre Cívic El Gorg. Si encara no he comprat les entrades anticipadament, les podreu comprar el mateix dia de la representació a la consergeria del Cívic, una hora abans que comenci l'obra, al preu de 5 euros. Tanmateix, us recordem que el proper 5  de febrer es portarà a terme una segona representació d'aquesta obra.

Maquetisme naval

Ja per acabar, us recomanem que no deixeu de visitar l'exposició de Modelisme Naval Estàtic que romandrà oberta al Centre Cívic El Gorg els dies 28 i 29 de gener, d'11 a 14h i de 17 a 20h. Aquesta exposició està integrada per 44 rèpliques d'embarcacions de diferents èpoques, construïdes per mestres artesans i afeccionats del modelisme naval, que mostren l'evolució de diversos mitjans de navegació.

Una mostra de miniatures d'eines d'oficis artesanals i tradicionals, cedida pel Ramon Terrades, i dos exemplars d'aeromodels d'avió de construcció clàssica, realitzats per Toni castellà, completaran l'exposició d'embarcacions, organitzada per la Secció de Modelisme del Club Nàutic de LLoret de Mar amb la col·laboració dels Amics del Modelisme Naval de Catalunya i el suport de la Regidoria de Cultura.

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 25.01.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^