Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Normativa de la Competició (Lliga Futbol Sala 2005/2006)
Organitzada per la Regidoria d'Esports
Els equips són en un grup de 7 equips que s´enfrontaran en una lliga a doble volta. Un cop acabada la lliga, es disputarà La Copa. Aquesta competició consistirà en jugar per una banda els tres primers classificats en una lliga a doble volta; i per altra banda els quatre darrers classificats una lliga a una sola volta. El calendari de La Copa es donarà l´últim partit de la Lliga.

PUNTUACIÓ DELS PARTITS

  • Partit guanyat: 3 punts
  • Partit empatat: 1 punt
  • Partit perdut: 0 punts
DURADA DELS PARTITS

Dues parts de 20 minuts.

DURADA DELS DESCANSOS

5 minuts

CRITERIS DE CLASSIFICACIÓ

En cas d´empat a punts entre dos o més equips, els criteris de classificació que es seguiran per a resoldre l´empat seran els següents:

  1. Resultats dels partits jugats entre ells (goal average particular)
  2. Diferència de gols a favor i en contra, tenint en compte tots els partits (goal average general)
  3. Major nombre de gols marcats tenint en compte tots els partits.
  4. Equip amb menys targes grogues i vermelles rebudes.
  5. Sorteig

NOMBRE I JUGADORS SUPLENTS

Poden jugar un màxim de 12 jugadors en cada partit. Els canvis seran rotatius (un jugador substituït podrà tornar a entrar al terreny de joc). A cada equip se li donarà una llista en la qual haurà d´inscriure els jugadors. Aquesta llista podrà ser modificada fins al final de la primera volta de La Lliga. A partir d´aquest moment, les llistes lliurades seran definitives fins al final del campionat.

EQUIPAMENT

Totes les samarretes estaran numerades, i aquests números hauran de coincidir amb els de l´acta del partit. En cas de coincidència entre els colors dels dos equips l´àrbitre decidirà, mitjançant sorteig, l´equip que utilitzarà els petos que l´organització posarà ala seva disposició.

TERRENY DE JOC

La superfície de joc és la pista poliesportiva del pavelló Municipal Toni Sors. És de parquet, per la qual cosa resta prohibit utilitzar botes i bambes que no tinguin la sola de color clar o en cas que sigui de color fosc, que sigui específica per a la pràctica esportiva al terra de parquet.

PUNTUALITAT

Els horaris es compliran rigorosament. Els equips hauran d´estar preparats 10 minuts abans de començar el seu partit. L´equip que sense causa justificada, no s´hagués presentat passats 10 minuts de l´hora d´inici del partit, el perdrà per 3 a 0.

SANCIONS RÈGIM DISCIPLINARI

El jugador expulsat amb vermella o blava directa serà sancionat amb un mínim d´un partit de suspensió, en funció del que redacti l´àrbitre del partit.
Després de cada jornada, el Comitè disciplinari del campionat es reunirà per a estudiar les actes de cada partit. L´endemà donarà a conèixer les sancions imposades.
Si un equip es queda amb només 3 jugadors el partit es suspendrà i la seva resolució la decidirà el Comitè de Competició.
Si un equip o jugadors demostra una actitud violenta durant la competició (protestes incorrectes a les decisions arbitrals, enfrontament amb els responsables dels equips o amb els membres de l´organització, actitud violenta durant el transcurs d´un partit,...), podrà ser automàticament expulsat del torneig.

ÀRBITRES

L´àrbitre serà la màxima autoritat dins el terreny de joc, i podrà suspendre el partit en cas d´observar alguna actitud negativa en el comportament d´un equip.

RECLAMACIONS

Les protestes o reclamacions hauran de lliurar-se per escrit al delegat de la organització dins dels 30 minuts següents a la finalització del partit. Les fulles de reclamació es podran recollir a la taula d´organització.

COMITÉ DE COMPETICIÓ

Està format per un col•lectiu d´àrbitres. Es reuneixen els dilluns després de cada jornada i analitzaran totes les incidències. Les seves decisions són inapel•lables i hauran de ser respectades per tots els participants.

PROGRAMACIÓ DELS PARTITS

L´organització es reserva el dret de fer els canvis que consideri oportuns en la programació inicial dels partits, tant pel que fa als horaris com a la divisió de grups. Els canvis acordats es notificaran al responsable de cada equip.

PILOTES

L´organització deixarà a cada equip una pilota per a l´escalfament previ al partit.

REGLAMENTACIÓ

S´aplicarà el Reglament Oficial de la LNFS.

DIFUSSIÓ

Tant el calendari, normativa i classificació estarà exposada a la pàgina web de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt. www.svmontalt.net.

Publicat el 05.11.2005
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^