X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Diumenge 29 de maig, la Challenge torna al Maresme
Es tallarà la carretera N-II de les 6.30 i les 14.30 hores

ChallengeEl proper diumenge, 29 de maig, el Maresme torna a acollir una de les proves de triatló internacional més importants de l´Estat: el Challenge Costa de Barcelona-Maresme en la seva versió de mitja distància: 1.900 metres de natació, 90 km en bicicleta i 21 km de cursa a peu.

Amb motiu de la celebració d´aquesta prova, la carretera N-II estarà tallada a la circulació entre Calella i Mataró de 6.30h a 14.30h. Com en les edicions anteriors, la mobilitat dels vehicles entre els municipis afectats estarà assegurada mitjançant l'autopista C-32. Tots aquells vehicles que hi accedeixin durant els horaris de la prova esportiva, ho faran de manera gratuïta gràcies a uns tiquets que seran lliurats a les diferents entrades de l'autopista.

Al web del Consell Comarcal del Maresme, trobareu tota la informació sobre les afectacions de trànsit a la comarca i les vies alternatives de circulació que s´establiran per a reduir al màxim possible les molèsties als ciutadans.

En aquesta III Mig Challenge Costa de Barcelona-Maresme hi ha inscrits 1.270 participants, un 31% més que l'any passat. D'aquests, el 55% prové de diferents ciutats de l'Estat i la resta es distribueixen 21 països, destacant la presència d'esportistes francesos i de Regne Unit.

També ha tingut un espectacular increment d'incripcions d'esportistes maresmencs. Prop de 200 veïns de Sant Vicenç de Montalt, Calella, Pineda de Mar, Sant Pol de Mar, El Masnou, Canet de Mar, Vilassar de Mar, Mataró, Tordera, Santa Susanna, Malgrat de Mar, Argentona, Premià de Mar, Alella i Cabrera de Mar prendran part en aquesta edició del half Challenge.

El recorregut de les tres proves serà el següent: la natació es farà a Calella; els 90 km de bicicleta es cobriran fent dues voltes i mitja entre Calella i Mataró (Laia l'Arquera); i el 21 km de cursa a peu recorreran Calella- Pineda de Mar - Santa Susanna.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 24.05.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^