X
Sessions participatives POUM
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Eficiència i Estalvi Energètic
L´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, amb l´objectiu d´impulsar la reducció del consum Imatge inexistent - Imatge inexistentenergètic, mitjançant  una despesa més responsable, ha apostat per implantar i mantenir un Sistema de Gestió Energètica (SIE), que permetrà pagar  l´energia al preu més barat, reduir el  consum,  potenciar la utilització de sistemes d´energies renovables i donar compliment a la normativa de Contaminació Lumínica. Destacar que, les primeres actuacions en aquest àmbit  suposaran un estalvi municipal de gairebé 21.000€ (un 14% del total de la despesa energètica municipal).


D´altra banda, la Regidoria de Medi Ambient també està treballant en l´elaboració d´un Pla Rector de l´Enllumenat Públic, l´execució i manteniment del qual pot reduir  fins un  30% la despesa d´enllumentat públic, que actualment se situa al voltant del 66% del consum total de Kw/h de l´Ajuntament.

Cal dir que el projecte del SIE ha estat finançat al 100% per la Diputació de Barcelona, i que Sant Vicenç de Montalt s´ha convertit en la primera població en implantar aquest servei.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.12.2005
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^