X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Nounats Teatre presenta el seu espectacle infantil “Guakanaka!” al Cívic

Teatre infantil GuakanakaEl Centre Cívic El Gorg es converteix aquest proper dissabte, un cop més, en un dels grans pols d'atracció pels més menuts i menudes de casa, amb la presentació a Sant Vicenç de l'obra “Guakanaka!”, un espectacle infantil que combina teatre, màgia i projeccions.  

Però, què significa “Guakanaka!”? Doncs es tracta d'una paraula màgica, que li ha de servir a una aprenent de bruixa, ni més ni menys, que per a salvar el món...

Recordeu que l'espectacle infantil “Guakanaka!”, a càrrec dels Nounats Teatre, es podrà veure al Cívic, aquest dissabte 8 d’octubre, a les 6 de la tarda. Les entrades es posaran a la venda a la taquilla del Cívic abans de la representació, al preu de 2 euros.

Sinopsi

La biblioteca màgica és un lloc obligat per a qualsevol aspirant que es vulgui treure el carnet de bruixa o bruixot. El senyor Quadre, el seu etern vigilant, és l'encarregat de vetllar també per tots aquests aprenents. Entre ells hi ha la Sucra, una aspirant de bruixa. Però... què passaria si aquests éssers deixessin d'existir? O si prenguessin la decisió de no fer el seu treball?

Descobrirem, de la mà de la Sucra, com ens podria afectar l'absència del treball important, i aparentment invisible, que fan cada dia per a nosaltres els éssers màgics.

La companyia Nounats Teatre està integrada per Akira Valero, Sara Lagares i Jordi Gener .


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.10.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^