X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Èxit del patinatge santvicentí al Campionat d'Espanya

Campionat Espanya Patinatge Artístic 2012Els passats dies 23 i 24 de juny, tres joves esportistes santvicentins es van desplaçar a Fuengirola (Màlaga) per a participar al Campionat d’Espanya Cadet de Patinatge Artístic.

D’excel·lent es pot titllar la participació dels nostres representants, ja que en Marc Chornet i la Maribel Canalejo del Club de Patinatge Artístic de Sant Vicenç de Montalt van aconseguir la medalla d'argent, en la modalitat de parelles d’artístic.

En Marc Chornet va completar la seva participació en el Campionat d’Espanya,  assolint una meritòria 7a posició, entre 18 participants, en la modalitat individual.  

Campionat Espanya Patinatge Dansa 2012Per la seva banda, la Berta Baquero, patinadora del CPA de Sant Vicenç, que en aquesta ocasió representava al Club de Patinatge de l’Ametlla, va aconseguir la medalla de bronze, fent parella amb en David André , en la modalitat de parelles de dansa.

Des d’aquestes pàgines felicitem la Berta, la Maribel i en Marc i al Club de Patinatge Artístic de Sant Vicenç de Montalt per l’èxit assolit en aquest campionat.

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.07.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^