X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Alexandra Panayatou afronta un nou repte en solitari

Alex PanayotouPot una persona, per una bona causa, córrer 315 Km sense parar?. Alexandra Panayatou, l’atleta grega afincada a Sant Vicenç, ahir va donar el tret de sortida al seu repte més llarg i extrem en una sola etapa de la seva carrera esportiva. Aquest repte està tenint lloc a hores d’ara al Regne Unit, i serà el primer d’una sèrie de 3 reptes en solitari en suport a la xarxa Banc d’Aliments de Trussell Trust.

Dijous 13 d’octubre, l’Alexandra va sortir de Salisbury per recórrer 315 kilòmetres fins a l’estadi del Norwich City FC en Carrow Road, sense parar per a dormir o descansar en tot el camí. És previst que l’atleta arribi dissabte 15 d’octubre a les 15:45h, coincidint amb l’inici de la mitja part del partit entre el Norwich City y el Swansea .

Àlex portarà, de manera simbòlica, un aliment dins la seva motxilla, que lliurarà al representant del Banc d’Aliments de Norwich. Amb aquest repte, l’atleta espera recaptar milers de lliures amb l’objectiu d’ajudar a obrir més bancs d’aliments.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 14.10.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^