X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Els skaters de Sant Vicenç ja tenen pista


Trobareu totes les fotos de la festa d'inauguració de la Pista Municipal d'Skate a l'àlbum de la Festa Major

Pista SkateEls afeccionats als monopatins, patins en línia i bicis BMX ja disposen d'un espai on practicar els seus trucs i millorar les seves habilitats sobre rodes. L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha completat la instal·lació de l'Skate a la Riera del Gorg, al costat del Camp Municipal de futbol. La nova Pista Municipal d’Skate està formada per cinc elements disposats sobre una llosa de formigó.

A la festa d'inauguració celebrada aquest dissabte, 21 de gener, han assistit prop d'un centenar de persones, entre públic i patinadors de la vila i d’altres municipis propers, que han demostrat les seves habitats sobre la pista. Durant la celebració de benvinguda al nou equipament, l'alcalde de Sant Vicenç, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, ha animat als usuaris a gaudir de les instal·lacions i a cuidar-les i mantenir-les endreçades com si fossin les seves habitacions.

Pista SkateL'acte ha estat animat per un grup de joves skaters santvicentins que han demostrat al públic assistent la seva habilitat sobre els patins en una exhibició que ha aplegat un gran número d'afeccionats a aquest esport. Els joves també han estat protagonistes durant el torn de parlaments, que han aprofitat per mostrar la seva alegria per aquesta nova instal·lació i agrair a l'Ajuntament la seva construcció, i en el moment de tallar la cinta inaugural juntament amb l'alcalde de la vila.

El nou equipament esportiu dóna resposta a la reivindicació dels joves i adolescents de la població que practiquen aquest esport. Els patinadors havien demanat reiteradament la creació d'un espai adequat i en condicions per a la pràctica de l'skate.

Pista SkateAquesta pista era un compromís de l’equip de govern que, receptiu a les inquietuds del jovent, a l'inici d'aquest mandat va obrir converses amb els joves patinadors per tal de dissenyar i decidir el contingut de la pista. El fet de tenir enllestida la instal·lació ara ha estat un autèntic "regal de reis" per als joves de la població, que tindran així un espai on patinar i fer pràctiques amb el monopatí.

El nou equipament, endegat per l'Ajuntament a través de les regidories d'Esports i Joventut, està formada per cinc elements, rampes amb diversos graus d'inclinació i base de recepció i estructures més baixes formades per plans inclinats amb murs i baranes.

Pista SkateEl lloc escollit a la Riera del Gorg respon a un doble objectiu d’integrar-lo a la zona esportiva i a la voluntat de continuar establint usos compatibles al voltant de l’Avinguda Toni Sors que, després de la seva urbanització durant la darrera legislatura, s'ha consolidat com una nova zona d'esbarjo i lleure on comparteixen activitats diverses generacions de santvicentins i santvicentines.

La construcció i equipament de la Pista Municipal d’Skate ha suposat una inversió de 29.998 euros, corresponents als elements de la pista i a la plataforma de formigó, dels quals 11.501 euros provenen d’una subvenció de la Generalitat de Catalunya (PUOSC). L’Ajuntament, per la seva banda, ha assumit els 14.497 euros restants, així com la realització de les tasques, dutes a terme per la Brigada Municipal de Serveis, d’adequació dels accessos, amb la replantació de nova gespa, i la instal·lació del mobiliari urbà, una font, papereres i una tanca vegetal, que completen el nou equipament.

Pista Skate   Pista Skate   Pista Skate

Pista Skate   Pista Skate   Pista Skate

Pista Skate   Pista Skate   Pista Skate

Pista Skate   Pista Skate



 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 21.01.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^