X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
De Festa per Sant Vicenç 2006!!!
La festa Major de Sant Vicenç 2006 tornarà a omplir aquests dies de tradició i animació els carrers i places de Sant Vicenç de Montalt. Aquest any, la festa té tres protagonistes indiscutibles: l´Escola Municipal de Música L´Oriola que aquest any convertirà els seus alumnes en pregoners de la festa amb motiu del seu 10è aniversari; la Colla de Geganters i Grallers de Sant Vicenç que per celebrar el seu 20è aniversari faran ballar els seus gegants (que estrenen vestits) i capgrossos al so de les gralles i dels trabucaires; i els Amics dels Pessebres que també estan d´aniversari, 25 anys compartint amb tots els santvicentins i santvicentines la cultura i la tradició del pessebre.

Els actes centrals de la festa es viuran del 20 al 22 de gener -el dia del patró de Sant Vicenç de Montalt, Sant Vicenç, se celebra el 22 de gener-, però des del 8 de gener ja hi ha propostes interessants d'aquest Sant Vicenç 2006. El poble estarà engalanat i enllumenat per a la festa, i tothom que ho vulgui podrà participar en les activitats culturals, esportives, lúdiques i festives del programa de  festes que l´Ajuntament i les entitats han organitzat, i que inclou un munt de propostes per a tots els gustos i per a totes les edats.
 

Una nova festa major, que arriba amb propostes per a totes les edats

Les activitats s´inicien a partir del 8 de gener, amb la Pedalada Popular (de dificultat mínima i apta per a totes les edats) i un circuit d´inflables al Centre Cívic. Ja el pròxim divendres 13 de gener, a les 23:00 hores, serà l'hora d´un dels plats forts d´aquesta festa major, el concert del grup PASTORA al Cívic. I el dissabte, 14 de gener, cercavila de ninots pels carrers del poble i en acabar, el tradicional pregó a càrrec dels alumnes de l´Escola de Música L´Oriola, que celebra el seu 10è aniversari.  15 anys més celebra la Colla de Geganters que el diumenge, 15 de gener, farà ballar els seus gegants i capgrossos juntament amb els d´altres colles arribades d´arreu de Catalunya. El programa de Sant  Vicenç 2006 aposta també pels balls populars i la música. Aquest any, hi haurà oferta doble. L´Orquestra Selvatana serà al Centre Cívic  el divendres, 20 de gener, per oferir-nos a les 7 de la tarda un concert i per fer-nos ballar, a partir de les 11 de la nit.  I l´altre plat fort d´aquesta festa major, el diumenge, 22 de gener: l´Òpera Bufa “Les noces de Fígaro”, en versió semi-concertant. 

Altres cites tradicionals de la festa major són la Repicada de Campanes, la Petardada i la Missa Solemne del 22 de gener; així com la Fira del Camp (novetat d´aquest any) del dissabte, 28 i diumenge 29; la Pedalada Montalt-Bike (B.T.T.) del diumenge, 29 de gener; el Trial 4x4 a la Platja de La Caleta del diumenge, 5 de febrer; les 2 sessions de teatre que ens oferiran els membres de l´Agrupació Teatral EMLED, els diumenges 29 de gener i 5 de febrer, amb la  representació de l´obra “El Trampós entrampat”; i per acomiadar la festa major de Sant Vicenç 2006, ens entaularem per assaborir la ja tradicional Escudellada que es farà el diumenge, 12 de febrer. 

 Altres cites destacades són: la Diada Esportiva que es celebrarà el dissabte, 21 de gener, a les instal•lacions del Pavelló Poliesportiu Toni Sors i del Camp Municipal de Futbol; la disputa, el mateix dissabte, del I Memorial Toni Colomé, un partit que enfrontarà als veterans del CF Santvicentí i del RCE Espanyol; i per arrodonir aquesta festa major 2006 tan esportiva, el diumenge, 22 de gener, inauguració oficial de la gespa artificial del Camp Municipal de Futbol, vermut popular i sardanes.

L´Ajuntament vol donar les gràcies a totes les persones, entitats, col•lectius i associacions de Sant Vicenç que han col•laborat desinteressadament en l´organització d´aquesta Festa Major 2006, ja que el seu esforç ha estat una de les claus perquè podem gaudir d´uns dies intensos de compartir alegria i viure la festa.

Trobareu tots els actes programats per aquesta festa major Sant Vicenç 2006 a l'AGENDA d'aquest web i al Programa Oficial, editat per l'Ajuntament.

Publicat el 03.01.2006
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^