X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Nova temporada esportiva amb millores als equipaments

Seients pavellóLa Regidoria d’Esports ha aprofitat l’estiu per escometre obres de millora a les instal·lacions esportives municipals, entre les quals cal destacar la remodelació dels 7 vestuaris del Camp Municipal de Futbol. Aquesta actuació ha tingut un cost de 105.266,58 euros i s’ha finançat amb fons propis i amb una subvenció del PUOSC.

Al camp de futbol, també s’han dut a termes obres de millora en el sistema de rec i s’han canviat les banquetes, destinades als tècnics i jugadors suplents.

El Pavelló Municipal Toni Sors també ha vist canviar la fisonomia de les seves grades, on llueixen unes noves rengleres de seients de color blanc i vermell.

Aquestes no han estat les úniques feines que hi ha hagut des de l’Àrea d’Esports aquestes últimes setmanes, ja que també s’ha estat configurant la distribució d’horaris i espais per donar cabuda a les entitats i clubs que fan ús de les instal·lacions municipals, al més d’un centenar de persones, entre infants i adults, que participen a les activitats organitzades per l’Ajuntament, i als alumnes de l’institut.

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 03.10.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^