X
Crida voluntaris Festa Halloweeen
Botó que mostra/amaga menú superior
Portada > Subvencions econòmiques anuals per a les entitats > Marcs > Política > 2006 > Ajuts i subvencions
Botó que mostra/amaga menú lateral
Subvencions econòmiques anuals per a les entitats
L´objecte d´aquestes subvencions anuals que atorga l´Ajuntament a les entitats és fomentar la programació d´activitats que siguin d´interès públic i promoure la consecució de finalitats que complementin alguna competència local en els diferents àmbits: cultural, esportiu, ambiental, veïnal, educatiu, etc.

Per  poder optar a les  subvencions, que no podran superar els 50% dels cost de l´activitat o projecte, les entitats i/o associacions, que ho desitgin, caldrà que estiguin inscrites al Registre d´Entitats de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i tinguin actualitzades  les seves dades. Tanmateix, caldrà que estiguin al corrent en la justificació de les últimes subvencions que li hagin estat concedides .

Les sol•licituds es poden presentar al Registre de l´Ajuntament fins el 30 de setembre, i caldrà aportar la següent documentació: Full de petició (instància), descripció de l´activitat o projecte motiu de la subvenció, amb detall de les característiques, i el pressupost.

Pel que fa a la justificació, un cop dut a terme l'activitat i abans de dos mesos, s'haurà de presentar el balanç i la memòria de funcionament del projecte subvencionat.

Publicat el 04.03.2006

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^