X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Els veïns i les veïnes de Sant Vicenç poden aparcar de franc a Llavaneres

Alcaldes Sant Vicenç i LlavaneresL’alcalde de Sant Vicenç, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, i l'alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera, van signar ahir, divendres 25 d'octubre, un conveni de col·laboració en matèria d'estacionament de vehicles. Aquest acord permetrà als veïns de Sant Vicenç i Llavaneres aparcar de franc a les zones reservades per a residents dels dos municipis.

D’aquesta manera, a partir del proper 1 de novembre, els ciutadans de Sant Vicenç que disposin de distintiu de resident autoritzat podran aparcar els seus vehicles a les dues zones d’aparcament (una de sorra i una altra asfaltada) que es troben ubicades a tocar de l’estació de RENFE de Llavaneres, en la banda de mar.

Aparcament Llavaneres    Aparcament Llavaneres


A canvi els ciutadans de Llavaneres amb distintiu del seu municipi podran aparcar a la zona blava del carrer Pica d'Estats (a tocar de la nova zona comercial-esportiva) i a l’aparcament de sorra del carrer de la Pau.

L'alcalde de Sant Vicenç, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, ha destacat que el conveni manté la línia de col·laboració entre els dos ajuntaments, sempre amb l'objectiu de millorar la qualitat dels serveis que ofereixen als seus veïns i veïnes, i ha afegit que de cara al futur l'acord es podria ampliar.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 26.10.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^