X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Les entitats de la vila, protagonistes de les celebracions del Tricentenari


El setge i la caiguda de Barcelona l’onze de setembre de 1714 són uns fets transcendentals en la història de Catalunya, esdevenint aquella data un símbol de la voluntat catalana de lluitar per la llibertat i seguir existint com a poble.

TricentenariSant Vicenç de Montalt participarà en la commemoració del Tricentenari que s’està impulsant conjuntament amb la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Maresme i la resta de pobles i ciutats catalanes que hi participen. L’objectiu de la Regidoria de Participació Ciutadana és que tothom s’hi senti implicat, que no sigui una commemoració institucional, sinó una commemoració sentida.

EntitatsEn aquest sentit, mitjançant el Consell de Vila, ha volgut donar veu a la pluralitat de visions i perspectives que conviuen al municipi perquè aquesta celebració sumi participació.

Així, en la darrera sessió del Consell, de caràcter extraordinari, les entitats de la vila van proposar un ampli ventall d’activitats de tot tipus, culturals, esportives, lúdiques, etc, que s’aniran definint i concretant en properes reunions.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 28.10.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^