X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L´auditoria ambiental de Sant Vicenç de Montalt, un fòrum clau de participació

L'Ajuntament convida a convilatans i entitats a prendre part de manera activa en totes les fases d'elaboració de l'Agenda 21 Local.

Logo Agenda 21
Sant Vicenç de Montalt es troba immers en el procés d´elaboració de l´Agenda 21; fins ara, s´ha recollit informació rellevant del municipi, que un cop estructurada, ha quedat reflectida en la Memòria Descriptiva de l´Auditoria Municipal. El següent pas, és la realització d´una diagnosi  ambiental de Sant Vicenç que ens permetrà determinar quines actuacions cal dur a terme per avançar cap a un desenvolupament més sostenible. En aquesta fase del procés, són fonamentals els fòrums ambientals, espais de participació ciutadana creats per tal que tots puguem donar la nostra opinió. Una opinió que és molt important, ja que els ciutadans estan  diàriament en contacte amb el nostre municipi, i per tant coneixen millor que ningú els problemes de Sant Vicenç. Què cal canviar, què cal millorar, què cal preservar?... Si teniu alguna cosa a dir-hi, us hi esperem!

Els fòrums participatius són un pas més en el compromís que, des de l'Ajuntament, s´ha anat ratificant, per posar en marxa un procés de canvi a través de l´Agenda 21 Local.  Us animem a participar activament en les 3 convocatòries previstes: l´11 de maig, el 3 de juny i l´1 de juliol. Manifesteu les vostres opinions, proposeu actuacions i impliqueu-vos en les decisions que es prendran per construir un municipi  més eficient, estalviador, net i saludable.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 30.06.2006
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^