X
Sessions participatives POUM
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Servei de baixa i retirada de vehicles  de la via pública
La Policia Local de Sant Vicenç de Montalt continua treballant en el control de vehicles abandonats a la via pública per tal que siguin donats de baixa per al desballestament. Durant el passat 2005, es van retirar 49 vehicles de la via pública. Des del gener d´aquest any,  ja s´han retirat 6 i hi ha 12 expedients gestionant-se.
Per evitar la presència d´aquests tipus de vehicles a la via pública, la Policia Local ofereix als ciutadans  un Servei de baixa i retirada de vehicles.

Les persones interessades hauran de personar-se a la seu de la Policia i presentar la documentació del vehicle (permís de circulació i fitxa tècnica), el rebut de l´Impost de circulació corresponent a l´any en curs i  una fotocòpia del DNI.  La Policia Local pot fer d´aquesta manera la baixa a Trànsit i retirar-lo de la calçada, millorant així l´aspecte de la via pública amb la col·laboració de tothom. El servei pels titulars de vehicles amb una  antiguitat de més de 15 anys és totalment gratuït, i per a la resta té un cost de 8€.

L´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, amb aquest servei, vol facilitar a tots els propietaris de vehicles abandonats o en desús els tràmits per poder eliminar aquests cotxes de la via pública.

Publicat el 08.05.2006
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^