X
Sessions participatives POUM
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La  1a Mostra d´Entitats:  un esclat de Participació Ciutadana
L´esclat de la participació ciutadana durant la Mostra d´Entitats va evidenciar l´ambició dels ciutadans de Sant Vicenç per consolidar el poble amb una potent societat viva que genera dinamisme. El cap de setmana del 6 i 7 de maig va ser un constant anar i venir de persones pels espais de la Mostra: tallers, xerrades i conferències, presentacions de nous projectes, actuacions musicals, teatre, balls, exposicions, exhibicions esportives, etc.
Les ganes de fer coses les tastem durant tot l´any, però la Mostra d´Entitats posa de manifest la unió i la implicació del teixit associatiu de Sant Vicenç de Montalt, així que, des d´aquesta finestra virtual, us emplacem a donar continuïtat a aquest esdeveniment que en la seva 1a edició ha assolit el major del èxits: LA PARTICIPACIÓ!


Organitzar un esdeveniment com la Mostra d´Entitats no és gens fàcil. Darrere la Mostra hi ha l´Ajuntament i, sobretot,  la Regidoria de Participació Ciutadana que  és la que s´ocupa del contacte amb entitats i de la logística. També la Policia Local, la Brigada Municipal i els diferents departaments i àrees municipals que presten el seu suport i organitzen activitats durant aquests dies. Però, sense cap mena de dubte, la força d´aquest esdeveniment la fa la llarga llista d´associacions del nostre poble que hi han participat. N´hi ha de tot tipus, culturals, socials, esportives, lúdiques, per a petits, per a grans, de dones, veïnals,  educatives...

L´esforç constant i amb objectius ben definits de les associacions és la condició necessària per aconseguir  que  Sant Vicenç es converteixi en un referent per al nostre entorn territorial més proper i també en un poble que vol fer de la cultura, base per al seu desenvolupament.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.06.2006
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^