X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Tot a punt per celebrar la Diada de la Gent Gran 2006!
La Regidoria de Benestar Social de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ja fa dies que treballa en l´organització d´aquesta festa que s´ha anat consolidant any rere any. La diada, que se celebrarà el dimecres, 5 de juliol, és un homenatge de Sant Vicenç a totes les persones grans de la població i, com ja és tradicional, no hi faltarà ni la missa solemne que comptarà amb la participació de l'Orfeó Parroquial, ni tampoc el dinar, seguit de ball, que es farà al Turó del Sol. Imatge inexistent - Imatge inexistent

L´acte tindrà un marcat caràcter solidari, ja que es cobrarà un preu simbòlic de 5€/persona que, com ja es va fer l´any passat, aniran destinats íntegrament a un fons social d´ajuda a la gent gran de Sant Vicenç més desfavorida.

Per participar en aquesta jornada d'homenatge només cal fer una cosa: portar a l'Ajuntament abans del divendres, 30 de juny, la carta que rebreu aquests dies als vostres domicilis, i demanar per la Maria José que s'encarregarà de fer-vos la reserva i efectuar el cobrament. És molt important que no perdeu la carta, ja que us servirà com a comprovant del pagament. Les persones que tinguin problemes de mobilitat  caldrà que ho comentin en el moment de fer la reserva.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 21.06.2006
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^