X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L´Ajuntament de Sant Vicenç endega una campanya per informar de la implantació de la fracció orgànica
Logo A Sant Vicenç ReciclemDurant els mesos de juny i juliol s'ubicaran una sèrie de punts informatius al carrer, en horari de matí i tarda. Posteriorment, els educadors  faran un seguiment del desenvolupament de la campanya porta a porta.

A partir del mes de setembre, es col·locaran al costat de la resta de contenidors de la via pública uns altres de color marró fosc per a que es puguin dipositar les restes orgàniques domèstiques. Abans, un equip d'educadors ambientals us informaran del funcionament de la nova fracció de residus a separar i resoldran qualsevol dubte que pugueu tenir. També us lliuraran, gratuïtament, el cubell i un paquet de bosses biodegradables per separar aquest tipus de restes.

La campanya de comunicació i sensibilització, dirigida a tota la ciutadania, s´iniciarà al Centre Cívic El Gorg el dia 15 de juny a les 7 de la tarda, sota el lema: A Sant Vicenç Reciclem. Un peix que, simbòlicament, es mossega la cua serà la imatge d´aquesta campanya que té per objecte donar a conèixer entre els santvicentins la importància de reciclar la fracció orgànica, per tal d´incrementar el percentatge de residus recuperats selectivament i alhora reduir les tones  que s´aporten a la incineradora i a l´abocador.

Horaris i dies de les reunions informatives i de lliurament de material (cubells i bosses)

  • Dissabte, 17 de juny, a les 11 del matí al Centre Cívic
  • Dilluns, 19 de juny, a les 7 de la tarda al Centre Cívic
  • Dimarts, 20 de juny, a les 6 de la tarda al Centre Cívic
  • Dijous, 22 de juny, a les 6 de la tarda al Centre Cívic


D'altra banda, l´Ajuntament té previst ampliar el número actual de contenidors selectius (25 àrees) fins arribar a 100 àrees de les 5 fraccions: Orgànica, Rebuig, Envasos, Vidre i Paper i Cartró. Les àrees estaran repartides per tot el municipi, atenent a la densitat poblacional i ràtios de 100 a 150 m de distància, i constaran inicialment de contenidors de 1.100 L.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.07.2006
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^