X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La campanya, “A Sant Vicenç Reciclem”, ja està en marxa
Logo A Sant Vicenç ReciclemTots aquells que encara no disposeu del material necessari per a la recollida selectiva de la fracció orgànica, i que vulgueu alhora informar-vos sobre com funcionarà aquest tipus de recollida, podeu apropar-vos a l´Oficina Permanent de l´Orgànica que s´ha instal·lat al Despatx 3 del Centre Cívic, en el següent horari:

  • Juliol: de dilluns a divendres, de 10.00 a 14.00h
  • Agost: de dilluns a divendres, de 10.00 a 13.00h
  • Setembre: de dilluns a divendres, de 10.00 a 14.00h
Per a qualsevol consulta podeu posar-vos en contacte amb l'Oficina mitjançant una trucada al telèfon: 93 791 16 40.

També s´ubicaran punts informatius al carrer, que funcionaran en horari de matí i tarda, per tal que els educadors ambientals us informin del funcionament de la nova fracció de residus a separar, resolguin qualsevol dubte que pugueu tenir i us lliurin, gratuïtament, el cubell i les bosses. Està previst que  s´instal·lin punts informatius a la Zona Esportiva-Centre Cívic, Plaça del Poble, Zona Comercial de Montaltpark i Passeig Marqués de Casa Riera. Puntualment, us anirem comunicant les dates, llocs i hores de funcionament dels punts informatius mòbils.

El passat mes de juny es donava el tret de sortida a la campanya, endegada per la Regidoria de Medi Ambient i subvencionada per la Generalitat de Catalunya, per informar a la ciutadania sobre la recollida selectiva de la fracció orgànica que s´implantarà a Sant Vicenç a partir del mes de setembre. A l´acte de presentació, que tingué lloc al centre Cívic, assistiren l´alcalde, lluís Bisbal, el regidor i la tècnica de Medi Ambient, Francesc Baselga i Maribel Canales, i els responsables de l´empresa Fem natura que serà l´encarregada de dur a terme la campanya al llarg de quatre mesos.

Fins ara, ja s´han fet quatre reunions per informar als veïns sobre diverses qüestions, com les diferents restes que conformen l´orgànica, perquè s´implanta aquest tipus de recollida, el material necessari, etc. Així mateix, als assistents a les reunions veïnals se´ls ha lliurat el cubell i les bosses compostables que es faran servir per a la recollida de les restes orgàniques domèstiques. Finalment, el mes de setembre es col·locaran al costat de la resta de contenidors de la via pública uns altres de color marró fosc per dipositar aquests tipus de residus orgànics, i s´iniciarà la recollida de la FORM a la vila.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.07.2006
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^