X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Gent Gran de Sant Vicenç s´agermana per celebrar la seva Diada
Aquí  trobareu totes les imatges de la festa

Avis


La celebració de la Diada de la Gent Gran va viure dimecres, 6 de juliol, el moment central amb un dinar de germanor que va aplegar a prop de 250 persones al Turó del Sol. La diada va començar amb la ja tradicional missa solemne a l'Església Parroquial de Sant Vicenç. L'Orfeó “El Delme”  també es va afegir a la celebració, en interpretar algun dels seus membres diverses peces en el decurs de l´ofici, resultant especialment emotiva la interpretació que varen fer de la cançó d´en Serrat, “Paraules d´amor”.

En acabar la missa, els jardins del Turó del Sol acolliren el pica-pica de benvinguda;  cap a les 3 de la tarda, el saló menjador es va omplir de gom a gom i la festa va continuar fins ben entrada la tarda amb un divertit fi de festa, conduït per l´Antoni Beltràn, de professió lampista de la Brigada Municipal i showmen de vocació, que amb els seus acudits va fer riure a tots els assistents.

També hi hagué un xic de poesia, a càrrec de la senyora Assumpta Comas i del senyor Joan Alsina, un polset de música amb la veu i la guitarra de l´Eva Ramon,  i per acabar...  la nostra gent gran ens oferí una nova demostració de com s´ha de ballar:  Vals, tango, pas doble, salsa... Els assistents també van rebre un petit obsequi-record, cortesia de l'Ajuntament, un moneder pels homes i un vano per les dones.  Una mica de tot i de tot una mica! Una de les novetats de la diada d´enguany ha estat la participació d´alguns dels avis i àvies de les residències de la vila en els actes de celebració.

En acabar el dinar, l´alcalde, Lluís Bisbal, després de manifestar el condol per les víctimes de l´accident de metro ocorregut a València 2 dies abans, va adreçar unes paraules de salutació i agraïment als assistents que, any rere any, són la clau de l´èxit d´aquesta celebració. Així mateix, l´alcalde remarcà la tasca que fan algunes entitats del municipi, com ara l´Associació de Gent Grans Els Xurravins, l´Agrupació Teatral Emled o l´Orfeó Parroquial El Delme, envers la gent gran per tal que puguin gaudir d´aquesta etapa de la seva vida amb plenitud. Lluís Bisbal també aprofità la presència de dos dels quatre nous regidors de CiU, Miquel Àngel Martínez i Miquel Pujol, per presentar-los als assistents alhora que els hi agraí que haguessin participat en la festa homenatge.

L'alcalde finalitzà la seva intervenció llegint el poema  “Ben poca cosa tens”, de Miquel Martí i Pol.

Tot seguit va prendre la paraula el regidor de Benestar Social, Òscar Fernández, que va voler  destacar la consolidació del caràcter solidari d´aquesta diada ja que, com l´any passat, el 5€ que s'havien d'abonar per assistir al dinar aniran destinats íntegrament a un fons social d'ajuda a la gent gran de Sant Vicenç més desfavorida. El regidor tingué paraules de reconeixement envers l'equip humà dels Serveis Socials de Base de l´Ajuntament i la tasca que venen desenvolupant a la vila, i per l´alcalde a qui agraí el recolzament i suport rebuts a l´hora de tirar endavant aquest acte, així com la resta de projectes de la Regidoria .


L'organització de la festa que, un any més, ha volgut retre un homenatge a tots aquells santvicentins i santvicentines majors de 65 anys, ha anat a càrrec de la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, que ha comptat amb la col·laboració de l´Associació de Gent Gran Els Xurravins.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 11.07.2006
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^