X
Sessions participatives POUM
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Reforç del servei de recollida de brossa durant l'estiu

Coincidint amb l’increment de l’afluència de veïns al municipi, s’amplia la freqüència de recollida de les fraccions de rebuig, envasos, paper i cartró.

Recollida escombraries

El consistori reforça el servei de recollida de brossa durant l'estiu, quan s'incrementa l'afluència de veïns i visitants al municipi. Des del 15 de juny i fins el 15 de setembre, s'augmentarà la freqüència de la recollida del rebuig (5 dies a la setmana), els envasos i el paper i cartró (3 dies a la setmana).

Aquesta millora se centrarà en un total de 37 punts, distribuïts per les diferents zones d'influència de la façana marítima, com el passeig marítim, Montaltpark, Can Boada o Can Ripoll, i en d'altres zones amb molts estiuejants com la riera de Torrentbò o el Regadiu. A més del reforç del servei de recollida també s'intensificarà la neteja de les àrees de contenidors. La mesura té un cost addicional per a l'Ajuntament de 4.455 €, que respon a l'objectiu d'una imatge neta i cuidada per al municipi.

Consulteu tot seguit, el calendari d'estiu de la recollida de residus:


Recollida residus estiu 2016

Recollida residus estiu 2016

Fitxer: RECOLLIDA_ESCOMBRARIES_ESTIU_2016.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 60.35 kB

El consistori també aplicarà més control davant els abocaments i dipòsits de residus que no compleixin amb la normativa: les restes de poda, mobles o aparells elèctrics no es poden dipositar en les àrees de recollida selectiva, i qui ho faci pot enfrontar-se a multes d'entre 300 i 6.000 €. Aquests residus es poden portar a la deixalleria, o bé es pot trucar al 93 791 05 11 i pagar una taxa mínima de 10 € per la seva recollida, a excepció dels mobles vells, per als quals és gratuïta. A més, s´està treballant en la instal·lació de càmeres de videovigilància en les àrees més conflictives.


Abocaments incontrolats     Abocaments incontrolats



Abocaments incontrolats     Abocaments incontrolats

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 19.06.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^