X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Tasques de manteniment i millora a l'espai públic

La Brigada Municipal de Serveis, entre altres moltes tasques, s'encarrega de tenir en bones condicions tots els edificis municipals i els espais públics, de mantenir en bon estat les voreres i les calçades dels carrers, de renovar el mobiliari urbà malmès o de col·locar la senyalització viària. Per tant, la principal dedicació de la brigada és treballar perquè els carrers, places i parcs de la vila facin més goig i els santvicentins i les santvicentines es trobin més a gust al seu poble. Tot seguit, us oferim un recull amb les actuacions dutes a terme per la brigada en les darreres setmanes:

Carrer Puigmal: arranjament dels panots de la vorera, danyats per les arrels dels pins. A més del canvi de panots també s'han sanejat les arrels dels arbres.

C/ Puigmal




Passatge del Xaloc:
 s'ha rebaixat la vorera per adequar un accés a l'aparcament.

Ps. Xaloc     Ps. Xaloc


Plaça del Poble: s'han canviat les pilones trencades per l'impacte dels cotxes.

Pl. del Poble     Pl. del Poble


Riera de la Gironella:
S'ha desbrossat i netejat un tram de la riera on abundaven les canyes i males herbes, perquè l'aigua pugui trancórrer sense impediments.

Riera Gironella

Rampes platja: s'han reparat les rampes d'accés a la platja, el formigó de les quals es trobava malmès, per facilitar-hi el pas.

Rampes platja     Rampes platja


Av. Regadiu:
s'hi han instal·lat dos bancs i una barana de fusta per evitar accidents atesa l'alçada existent entre el carrer i la llera de la riera de la Gironella.

Av. Regadiu     Av. Regadiu


Platja: s'hi ha instal·lat una nova dutxa per salvar la distància entre dues duxtes ja existents.

Dutxa platja


Carrer de Dalt: s'ha senyalitzat amb pintura la zona d'estacionament per tal de regularitzar el trànsit.

C/ de Dalt


D'altra banda, també s'han dut a terme tasques de reparació de les goteres d'alguns edificis públics, però d'aquesta feina se n'ha encarregat una empresa externa contractada, en comptes de la brigada. En concret, s'ha actuat al magatzem de la brigada, a l'escola Sant Jordi, al Pavelló Municipal Toni Sors i al Centre Cívic El Gorg.


Reparació goteres

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 25.07.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^