Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Un recital poètico-musical per celebrar el Dia Mundial de la Poesia
L'acte tindrà lloc diumenge 19 de març, a les 19h, al Centre Cívic El Gorg

Dia Mundial de la Poesia

Sant Vicenç de Montalt se suma a les celebracions amb motiu del Dia Mundial de la Poesia, amb un esdeveniment poc comú, en el qual hi tindran cabuda setze poetes provinents d'arreu del territori, a banda de l’amenització musical, a càrrec d’Ivette Nadal.

Pius MoreraL'acte, que enguany arriba a la seva 7a edició, tindrà lloc el proper diumenge 19 de març, a les set de la tarda, al Centre Cívic El Gorg. De la mateixa manera que en les anteriors edicions, esdevindrà un recital atractiu en el qual participaran una acurada selecció de poetes entre els quals hi trobem diversos poetes locals.

La Biblioteca La Muntala, l'organitzadora de l'acte, ha encarregat el projecte al filòleg, professor, poeta i conductor del programa de ràdio 'Aparador de poesia', Pius Morera Prat.

La santvicentina Anna Cloe Brugueras ha estat qui ha dissenyat expressament la imatge que il·lustra la coberta i la contracoberta del llibret commemoratiu, que contindrà tots els poemes del recital i que es repartirà entre els assistents a l'entrada del teatre. L'autora explica així la seva gènesi: 'He fet la fotografia del menjador d'una de les cases de nines que construeix i col·lecciona una amiga, la Maria Antònia Sànchez Mateo. Hi ha certes qüestions en la idea d'imitar l'espai privat i deixar-ne una cara oberta, que em fascinen tant com ara un bon poema. D’altra banda l'escena mostra la safata que porta una noia en el precís moment en què s'ofereix a uns comensals absents. En la poesia hi ha quelcom tant de l'espai íntim descrit, racionalitzat o simplement poetitzat, com d'aquesta actitud d'oferiment als altres, sigui quin sigui el públic. No vull sinó suggerir. Per aquest motiu he intervingut el mínim a l’hora d’elaborar el cartell. A més a més em faria molta por d’apropiar-me d'algun coneixement sobre poesia.'

En finalitzar l'acte, se servirà un petit refrigeri i cava entre els assistents.


Dia Mundial de la Poesia

Dia Mundial de la Poesia

Fitxer: DIA_MUNDIAL_POESIA_2017.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 241.91 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.03.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^