X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Divendres arrenca una nova temporada del Club del llibre

Pedra de tarteraLa  Biblioteca Municipal La Muntala inicia aquest divendres a la tarda un nou cicle del Club del llibre. L'activitat consisteix en què un nombre de lectors i/o usuaris de la biblioteca llegeixen un llibre durant un període de temps, i quan arriba la data fixada es troben per comentar-lo informalment amb el dinamitzador de l’activitat, que aquesta temporada serà en Joan García Pey.

Les trobades del Club del llibre es faran un divendres al mes, a la biblioteca, des de l’octubre fins al juny, i es treballarà un autor cada vegada.

Per a la primera sessió es va triar l’obra ‘Pedra de tartera’ de Maria Barbal que ens explica en primera persona la vida d'una dona, Conxa, que, ja gran i lluny dels paratges que la van veure néixer i on ha passat la major part de la seva vida, refà la seva trajectòria vital en una mena de memòries que recullen, en tres parts, tres estadis vitals de la protagonista.

La cita per a qui vulgui assistir a aquesta primera trobada del Club del llibre és divendres 6 d’octubre, a les 7 de la tarda, a la biblioteca.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.10.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^