X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament convoca dues places de personal d'esports i una plaça de conserge d'instal·lacions municipals


El termini de presentació de les sol·licituds comença el dia 20 de maig i finalitza el 8 de juny.

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt obre, des de demà 20 de maig, el procés selectiu per cobrir una plaça de conserge d'instal·lacions municipals per la via de la consolidació i estabilització de l’ocupació temporal (COT), i dues places de personal d'esports. Les tres places són mitjançant oposició lliure. 

El termini de presentació comprèn des del 20 de maig al 8 de juny, per aquestes tres places.

Tota la informació, bases, documentació i sol·licitud de les dues places de personal d'esports les trobareu en aquest ENLLAÇ.

Pel que fa a la informació, bases, documentació i sol·licitud per la plaça de conserge d'instal·lacions municipals està disponible en aquest ENLLAÇ.

Previ a les sol·licituds corresponents s’ha de fer el pagament de les taxes del dret d’examen que es fixen en la quantitat de 20 € que s’han d’abonar en el compte del qual és titular l’Ajuntament, i que s’indica al formulari de sol·licitud.  

Atesa la situació actual provocada pel Coronavirus es recomana fer ús dels tràmits telemàtics. Així, les persones interessades podeu formalitzar la sol·licitud telemàtica a través de la seu electrònica de l'Ajuntament (www.svmontalt.cat).

Si opteu per presentar la documentació de forma presencial a l'OAC de l'Ajuntament caldrà demanar CITA PRÈVIA.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 19.05.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^