X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Fira de Nadal i la Marató omplen d'il·lusió i solidaritat la plaça del Poble

Fira de NadalEl cap de setmana del 14 i 15 de desembre s'ha celebrat la segona edició de la Fira de Nadal. Comerciants i empresaris de Sant Vicenç han convertit la plaça del Poble en un aparador, on poder adquirir tot tipus d´articles nadalencs i regals per aquestes dates i gaudir d´activitats pensades per a totes les edats.


Enguany s'hi podien trobar 17 participants, cinc més que l'any passat, que han aprofitat la fira per donar-se a conèixer .

Fira de NadalMés a més, la Creu Roja en col·laboració amb la Regidoria de Benestar Social i la Policia Local, s'hi van sumar amb una carpa de recollida de joguines de la campanya “Cap infant fora de joc”.

Dues entitats del poble, les AMPA's dels centres educatius de la vila  i Sant Vicenç per la Independència, també van posar el seu granet de sorra, duent a terme activitats solidàries amb la Marató de Tv3.

Fira de Nadal

Durant la fira es va fer el lliurament dels obsequis de la darrera campanya dels “Xurripunts”, “Per Nadal comprar a casa té regal!”que la Regidoria de Comerç ha posat  en marxa en el darrer mes.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 19.12.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^